• ACCESIBIL CONSTRUCT

  Este o firma de constructii case formata din oameni cu experienta in constructii, specializati in construirea, finisarea, amenajarea si renovarea constructiilor civile.

  Obiectivul nostru este de a oferi servicii de calitate, astfel incat colaborarea cu noi, sa fie pe masura asteptarilor dumneavoastra.

 • CONSTRUCTIILE

  Sunt investitii pe termen lung, motiv pentru care noi punem un accent deosebit pe calitatea lucrarii.

  Succesul unei bune constructii consta in folosirea materialelor de calitate si, foarte important, respectarea cu strictete de catre constructor a tehniciilor si normelor in constructii.

 • ECHIPA

  Accesibil Construct executa in mod profesionist fiecare lucrare in parte, acest lucru diferentiind lucrarile sale de cele executate cu amatorism, evitand astfel cheltuieli cu reparatii ulterioare care pot fi costisitoare, dar mai ales deranjante pentru beneficiar.

  Echipa noastra este formata din oameni devotati lucrului bine facut, care respecta cu seriozitate regulile stricte impuse de organizarea de santier.

 • PROFESIONALISM

  Cu care se abordeaza fiecare etapa de lucru, precum si supravegherea permanenta a lucrarilor in executie sunt o GARANTIE certa a calitatii lucrari finale.

  Satisfactia clientului este o tinta pentru Accesibil Construct.

  ACCESIBIL CONSTRUCT = PROMPTITUDINE + CALITATE + SINCERITATE